13 Mayıs 2009 Çarşamba

"Bu mutluluk rehavet getirmesin!"


Mustafa Denizli'nin açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Finalde ortaya koyduğumuz futbol, kupanın gerçek sahibinin Beşiktaş olduğunun açık bir sonucudur. Fenerbahçe ile üçüncü kez karşılaştık. Telafisi olan maçlarda kaybettik. Kaybettiğimiz maçların telafisini lider olarak görüyoruz. Bu maçın telafisi yoktu. İkinci yarıda kupa maçlarında görüşmemiş bir skor ortaya çıkarabilirdi. İzmir'in hava şartları, iki takımı da olumsuz etkiledi. Son yarım saatte son paslarda, son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak, çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Kupayı

kazanmak camizamız adına önemli bir başarı. Kampa döndükten sonra kupayı müzemize camiamıza hediye edeceğiz. İlk hedef gördüğümüz kupanın alınması bizi mutlu etti. Bunu bu akşam unutmamız lazım. Bu mutluluk bize rehavet getirmesin. Gayet tabi bugün-yarın getirir ama bundan dönmemiz gerekir. Çok önemli 16 gün var önümüzde. 16 gün sonra daha büyük sevinci yaşamanın arefesinde olduğumuzu unutmamız lazım. Her iki takım futbolcularına teşekkür ediyorum."

Rüştü'nün sakatlanması ile ilgili de konuşan Denizli, "Rüştü ile çok uzun süre çalıştım. Milli takımda ve Fenerbahçe'de de çalışmıştım. Hakan'la ilk defa çalışıyorum. Soyunma odasındayken sakatlık haberi geldi, kılım dahi kıpırdamadı. Rüştü büyük bir kaleci, Hakan da büyük kaleci olma yolunda" derken, sözleşmesi ile ilgili yöneltilen soruya "Onların zamanı değil" cevabını verdi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder